Birou de mediere Andreea Marin

 

Andreea Marin a făcut dezvăluri, la RTV, despre viața după divorțul de Ștefan Bănică Junior, dar și despre planurile ei. A spus că a avut oferte politice, dar că nu o va apuca niciodată pe acest drum. În schimb, își deschide o nouă afacere.

„Am avut câteva oferte din politică, însă nu e de mine. Nu sunt compatibilă cu politica, e o lume pe care nu o înțeleg în totalitate”, a declarat Andreea.

„Mai degrabă mă văd un bun diplomat, un bun mediator”, a continuat „Zâna”.

Apoi, Andreea Marin a oferit exclusivitatea. Își va deschide un birou de medieri.

„O să fiu mediator. Vreau să găsim împreună soluții valabile și recunoscute în justiție. Și cu prețuri mult mai mici”, a încheiat Andreea.

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

(Visited 59 times, 1 visits today)
 

Lasă un răspuns

ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR – Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la: -Tel: 0768511900

Telefon:
+4.0768.511.900
E-mail:

mediatormustateanu@gmail.com

ABONEAZA-TE !
Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2
Mediere in Bucuresti

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
PROGRAM MEDIERE BUCURESTI
Popular Posts

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.