Cat costa sa merg la mediator ?

 
Medierea, cu 95% mai putin costisitoare decat un proces
Medierea este o procedura ieftina, fiind cu 95% mai putin costisitoare decat un proces, si in care partile implicate ajung la consens si in doar cateva ore, potrivit participantilor la un eveniment organizat luni, 25 martie 2013, de Network Events si revista Capital.

Sedintele de mediere prezinta avantajul de a fi mult mai ieftine decat procesele in instanta, arata Zeno Sustac, vicepresedintele Consiliului de Mediere.

Studiile europene arata ca procedurile de mediere sunt cu 95% mai putin costisitoare decat procesele. Cu alte cuvinte, prin mediere cheltuiesti doar 5% din ceea ce inseamna un ciclu procesual”, a spus Zeno Sustac.

Potrivit acestuia, pana la 80% din conflictele care ajung in fata mediatorilor sunt rezolvate dintr-o singura sedinta, in doar cateva ore. In medie, o sedinta dureaza doua ore.

La randul ei, avocata Alina Gorghiu, membra in comisia juridica a Camerei Deputatilor, a evidentiat principalele avantaje ale acestei proceduri.

In fata mediatorului nu se vorbeste despre numeroase taxe pe care le presupune aparitia in fata instantei de judecata. De asemenea, timpul alocat rezolvarii conflictului este redus semnificativ”, a spus Alina Gorghiu.

Ea sustine ca  Continue reading →

(Visited 30 times, 1 visits today)
 

Lasă un răspuns

ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR – Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la: -Tel: 0768511900

Telefon:
+4.0768.511.900
E-mail:

mediatormustateanu@gmail.com

ABONEAZA-TE !
Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2
Mediere in Bucuresti

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
PROGRAM MEDIERE BUCURESTI
Popular Posts

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.