Cei mai corupti avocati din istorie

 

Avocatii au o reputatie nu tocmai curata. Unii apara criminali, insa sistemul nu ar functiona fara ei. Iar cand o dau in bara, o fac in stil mare!

Cei de la cracked.com au realizat un top al celor mai corupti avocati din istorie. Dintre acestia, am ales doi barbati care au facut o cariera din a profita de pe urma femeilor certate cu legea.

Thomas Lowe – taxa clientele pentru prestarea de servicii sexuale 

Sa fii avocat specializat pe divorturi necesita maiestrie. Ai de a face cu clienti vulnerabili emotional, iar daca esti Thomas Lowe, faci complimente clientelor pana cand fac sex cu tine, iar apoi le taxezi pentru toate partidele.

Michael Winner – te reprezinta daca-i oferi un show erotic 

A petrecut ani buni prin inchisori, fiind avocatul apararii, insa a gasit o modalitate mult mai placuta de a petrece vizitele facute clientelor sale. Michael Winner si-a dat seama ca are acces la tot soiul de produse de care clientele retinute ar avea nevoie, precum medicamente, tigari si nu numai. Oportunist din fire, s-a gandit sa profite si sa le faca rost de ce aveau nevoie in schimbul unor show-uri erotice in camera alocata intalnirii dintre avocati si clienti. Ba mai mult, s-a gandit ca ar putea sa le ceara clientelor polite prin care acestea promiteau sa faca sex cu el odata ce scapau de pedeapsa.

Sursa:http://www.feminis.ro/cariera/cei-mai-corupti-avocati-din-istorie-stabilesc-pretul-libertatii-unei-femei-37801

(Visited 25 times, 1 visits today)
 
ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR – Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la: -Tel: 0768511900

Telefon:
+4.0768.511.900
E-mail:

mediatormustateanu@gmail.com

ABONEAZA-TE !
Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2
Mediere in Bucuresti

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
PROGRAM MEDIERE BUCURESTI
Popular Posts

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.