Mediatori si Negociatori

 

București, Romania

De ce Mediatori si Negociatori ?

Mai intai pentru ca orice mediator trebuie sa fie mai intai un bun negociator. Sigura diferenta dintre cei doi este neutralitatea și imparțialitatea mediatorului. Un specialist in mediere poate oricand sa lucreze ca negociator, caz in care el se afla cu arme si bagaje… de cunostinte doar in slujba uneia dintre partile aflate in disputa. Ce avem specific ? Faptul ca indiferent de ce am facut inainte de a deveni practicieni ai rezolvarii disputelor/conflictelor, acum suntem in primul rand mediatori-negociatori.

(Visited 73 times, 1 visits today)
 

Lasă un răspuns

ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR – Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la: -Tel: 0768511900

Telefon:
+4.0768.511.900
E-mail:

mediatormustateanu@gmail.com

ABONEAZA-TE !
Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2
Mediere in Bucuresti

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
PROGRAM MEDIERE BUCURESTI
Popular Posts

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.