Medierea in turism

 

 Medierea a apărut din nevoia de a soluţiona un conflict între 2 sau mai multe părţi fără a mai apela la instanţa de judecată, deoarece un proces implică cheltuieli mari şi, mai ales, mult timp pierdut, ca să nu mai precizăm ca soluţia nu este întotdeauna cea dorită de parte.

  Iar ca adaptare la nevoile pieţei a apărut şi medierea turistică, care se adresează atât profesoniştilor din turism, agenţii de turism, cât şi turiştilor care beneficiază de serviciile turistice oferite de Agenţiile de turism.

  Astfel ca dacă aveţi o neînţelegere cu o Agenţie de turism cu privire la un program turistic, un serviciu turistic (o excursie opţională, de exemplu)efectuat defectuos sau neefectuat aici este locul în care puteţi să vă rezolvaţi disputa fără să mai pierdeţi timp şi bani prin sălile de judecată.

  De asemenea aici este locul în care Agenţiile de turism pot să îşi rezolve diferendele comerciale legate de nerespectarea contractelor de colaborare, plata comisioanelor, etc. sau conflictele cu persoanele angajate în agenţie: agenţi de turism, ghizi, şoferi, colaboratori, etc.    

(Visited 17 times, 1 visits today)
 

Lasă un răspuns

ADRESA:

BUCURESTI, STR IENACHITA VACARESCU NR 17 A SECTOR 4 BUCURESTI REPER HOTEL HOROSCOP – STATIA METROU UNIRII IESIREA BD DIMITRIE CANTEMIR – Pentru programare la o sedinta de mediere nu ezitati sa ne contactati la: -Tel: 0768511900

Telefon:
+4.0768.511.900
E-mail:

mediatormustateanu@gmail.com

ABONEAZA-TE !
Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2
Mediere in Bucuresti

* Daca ati avea o problema ati prefera :

View Results

Loading ... Loading ...
PROGRAM MEDIERE BUCURESTI
Popular Posts

Birou de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.