Press "Enter" to skip to content

Birou Mediator Andreea Marin

M P 0

Andreea Marin se pregateste sa-si deschida un birou de mediator, si isi face reclama spunand ca statutul de persoana publica este un avantaj in aceasta meserie.

Mediator Andreea Marin si-a anuntat de mai mult timp intentia de a-si deschide un birou de mediere, dupa ce a obtinut o diploma in acest domeniu, iar acum pare mai hotarata ca oricand sa intre in aceasta meserie. Legea Medierii a devenit obligatorie, astfel incat toate partile implicate intr-un proces trebui sa ajunga mai intai in fata unui mediator. Andreea Marin spune vrea sa gaseasca impreuna cu cei care vor apela la ea solutii viabile si recunoscute in justitie, si ca statutul ei de persoana publica nu poate fi decat un avantaj.

Vedeta a declarat pentru ziaruloval.ro ca cei care vor apela la serviciile ei nu au de ce sa se intimideze. “Faptul ca o persoana publica face medierea nu este un dezavantaj pentru cei care ii trec pragul cabinetului, ci din contra. La mediator este ca la doctor sau la avocat: se pastreaza confidentialitatea si secretul profesional. Tot ce se discuta ramane in acel birou”, a mai spus Andreea Marin.

Bogdan Galca, Cancan

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

(Visited 136 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns