Press "Enter" to skip to content

Care este procedura dupa finalizarea medierii ?

M P 0

Asa cum am aratat o postare mai jos, in cazul in care, in urma procedurii de mediere, partile se inteleg, mediatorul va elibera un acord de mediere. 

Dupa finalizarea acordului de mediere, partile au posibilitatea sa solicite unui notar public autentificatea acordului sau pot cere instantei de judecata consfintirea acordului de mediere incheiat in urma parcurgerii procedurii de mediere.

Intrucat prezentarea la notar sau la instanta este un act voluntar din partea partilor, este alegerea lor sa faca acest lucru.

Prin urmare, dupa cum explica mai departe specialistul, este un drept al partilor sa se prezinte la notar sau sa solicite instantei sa le consfinteasca intelegerea, astfel incat nu este o obligatie a mediatorului de a trimite un document catre instanta, din proprie initiativa.

Sursa:http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36138/p_5/Esti-in-litigiu-cu-o-persoana-fizica-sau-juridica-Cum-poti-rezolva-situatia-fara-sa-ajungi-in-instanta.html#axzz2vgJa873z

Daca vreti sa aflati cum puteti beneficia de avantajele medierii, va rog sa sunati la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact prezente pe acest site !

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2014

(Visited 59 times, 1 visits today)

Comments are closed.