Press "Enter" to skip to content

Cei mai corupti avocati din istorie

M P 0

Avocatii au o reputatie nu tocmai curata. Unii apara criminali, insa sistemul nu ar functiona fara ei. Iar cand o dau in bara, o fac in stil mare!

Cei de la cracked.com au realizat un top al celor mai corupti avocati din istorie. Dintre acestia, am ales doi barbati care au facut o cariera din a profita de pe urma femeilor certate cu legea.

Thomas Lowe – taxa clientele pentru prestarea de servicii sexuale 

Sa fii avocat specializat pe divorturi necesita maiestrie. Ai de a face cu clienti vulnerabili emotional, iar daca esti Thomas Lowe, faci complimente clientelor pana cand fac sex cu tine, iar apoi le taxezi pentru toate partidele.

Michael Winner – te reprezinta daca-i oferi un show erotic 

A petrecut ani buni prin inchisori, fiind avocatul apararii, insa a gasit o modalitate mult mai placuta de a petrece vizitele facute clientelor sale. Michael Winner si-a dat seama ca are acces la tot soiul de produse de care clientele retinute ar avea nevoie, precum medicamente, tigari si nu numai. Oportunist din fire, s-a gandit sa profite si sa le faca rost de ce aveau nevoie in schimbul unor show-uri erotice in camera alocata intalnirii dintre avocati si clienti. Ba mai mult, s-a gandit ca ar putea sa le ceara clientelor polite prin care acestea promiteau sa faca sex cu el odata ce scapau de pedeapsa.

Sursa:http://www.feminis.ro/cariera/cei-mai-corupti-avocati-din-istorie-stabilesc-pretul-libertatii-unei-femei-37801

(Visited 41 times, 1 visits today)

Comments are closed.