Press "Enter" to skip to content

Creantele pot fi recuperate prin mediere

M P 0

In prezentarea facuta la Conferinta “Medierea, un posibil raspuns la problemele noastre”, Gabriela Mihut a subliniat modul in care criza financiara a restrans activitatea firmelor, in acest moment peste 25.000 de societati comerciale fiind in faliment.

Cum majoritatea au ajuns in aceasta situatie din pricina imposibilitatii recuperarii creantelor, datorata si procedurilor groaie si lungi din instanta, Gabriela Mihut considera ca recurgerea la medierea poate ajuta la imbunatatirea situatiei din mediul de business si la evitarea ajungerii in astfel de situatii mai putin placute.
Pe scurt a vorbit si despre modul in care Consiliul de Mediere promoveaza medierea: actiuni, conferinte de presa, participarea la conferinte pe teme de mediere, emisiuni, postarea pe site-ul Consiliului de Mediere a evenimentelor de interes din viata medierii.

Anca Lucia Stancu, mediator http://www.medierenet.ro/2013/03/27/gabriela-mihut-purtator-de-cuvant-al-consiliului-de-mediere-creantele-pot-fi-recuperate-prin-mediere/#.UVa1qhxA3LI

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns