Press "Enter" to skip to content

Cum gasesc un mediator in Bucuresti ?

M P 0

Mediatorii din Bucuresti sunt prezenti pe Tabloul Mediatorilor din Bucuresti despre care stim, teoretic cel putin, ca este prezent in zona de afisaj a fiecarei judecatorii de sector din Bucuresti , a Tribunalului Bucuresti si a Curtii de Apel din Bucuresti .

Mediatorii din Bucuresti sunt organizati in asociatii profesionale ale mediatorilor cu activitate intensa de promovare a medierii pe raza judecatoriilor din Bucuresti si cel mai probabil in judecatoria de sector pe raza careia aveti domiciliul veti intalni membrii ai asociatiilor profesionale ale mediatorilor din Bucuresti in birourile de informare gratuita.

De asemenea, ca si in cazul de fata, puteti contacta telefonic un mediator, ce are un site profesional de prezentare, apeland unul din numerele de telefon afisate la datele de contact.

Ca si in corpul profesional al avocatilor si in cel al mediatorilor exista mediatori buni si mediatori foarte buni. Cand alegeti un mediator este bine sa va asigurati ca ati facut alegerea potrivita .

Noi va recomandam sa apelati cu incredere la Biroul de Mediator Petru Mustateanu, nu inainte  de a citi prezentarea profesionala a acestuia, precum si articolele sale despre procedura medierii prezente pe acest site: http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

Parteneri:

http://firme-contracte.ro/

http://domenii-brevete-marci.ro/

http://mediatorbucurestimustateanu.ro

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://nlp-xtraining.ro

https://anndrei.ro/

(Visited 77 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns