Press "Enter" to skip to content

Cursuri mediere in Bucuresti

M P 0

Cele mai multe scoli de formare care ofera cursuri de mediere se afla in Bucuresti. In mare parte suportul de curs pentru cusuri de mediere nu este foarte diferit de la o scoala la alta ele fiind autorizate de Consiliul de Mediere in baza unei tematici bine stabilite. Scolile de formare care ofera cursuri de mediere, incercand sa isi impuna originalitatea, schimba numele etapelor sau a tehnicilor de mediere iar asta duce de multe ori la confuzii sau polemici intre mediatorii proaspat autorizati. Dar asta este numai o diferenta de forma fondul fiind in mare parte acelasi la toate cursurile de mediere.

Prin urmare suportul pentru cursurile de mediere este foarte asemanator la toate scolile ce ofera cursuri de mediere ceea ce din acest punct de vedere nu face o diferenta intre formatorii.

Singurele diferente notabile ar fi pretul si calitatea formatorilor ce sunt responsabili in cadrul scolilor de formare in mediere din Bucuresti.

Cei interesati sa aiba un curs de mediere ieftin si rapid in Bucuresti fara sa isi doreasca sa invete mediere in timpul cursului, sau poate pentru ca vor sa fie mediatori numai pentru a adauga inca un titlu pe cartea de vizita, pot alege cel mai ieftin curs de mediere din Bucuresti. Nu stiu si nici nu am analizat daca exista un raport intre calitatea formatorilor si pretul cursului de mediere, dar, recomandarea mea este sa ne alegem cursurile de mediere in special in functie de formator si deabia dupa aceea dupa pret.

Formatorii in mediere care ofera cursuri de mediere in Bucuresti sunt foarte diferiti si cu viziuni personale asupra medierii. Nu insist sa dau nume din respect pentru colegii mei mediatori –formatori dar va pot spune ca in cursurile de mediere exista formatori buni si formatori foarte buni.

Este important sa culegeti cat mai multe pareri inainte de a alege un curs de mediere in Bucuresti. Sistemul de predare pentru adulti este este foarte eficient cand este aplicat cum trebuie si un formator bun poate crea mediatori de exceptie chiar din perioada cursului de mediere fara ca acestia sa mai aiba nevoie sa mai invete suplimentar .

Foarte important: cursul de mediere este atat de comprimat incat fiecare ora din curs este importanta si ofera maximul de informati pe care le putem retine in acea perioada de timp. Prin urmare, odata ce am inceput un curs de mediere trebuie sa ne concentram asupra sa si sa incercam sa nu lipsim nici macar o ora pentru a putea beneficia de toate informatiile din cursul de mediere ce ne pregateste pentru a deveni mediatori pregatiti de a da piept cu economia de piata dar si cu spetele cele mai diverse existente in practica zilnica.

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2012

(Visited 111 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns