Press "Enter" to skip to content

De ce lumea mondena prefera medierea ?

M P 0

Ca mediator in Bucuresti constat ca multe personalitati din lumea mondena prefera medierea ca modalitate de rezolvare a conflictelor indiferent de intensitatea acestora. Personal, am fost mediator pentru conflicte diverse, de la renegocieri de contracte, intarzieri de plata, neonorarea promisiunilor sau a clauzelor contractuale, dar si conflicte pe probleme de cuplu, ori conjugale.
Care este secretul pentru care multe personalitati prefera medierea ?
Spre diferenta de justitia clasica, medierea ofera un mare avantaj : CONFIDENTIALITATEA !
Iar confidentialitatea mediatorului nu este o oferta, si nici o clauza suplimentara in contractul de mediere. Confidentialitatea este unul din principiile de baza ale medierii, este o sarcina obligatorie pentru mediator !
Presa tot mai dornica sa prezinte cititorilor sai subiecte spumoase vaneaza salile judecatoriilor si ale tribunalelor, unde sedintele sunt publice, pentru a afla detalii picante despre viata persoanelor mondene.
Medierea se desfasoara in cadru privat, de regula in biroul mediatorului, iar confidentialitatea persoanelor si a subiectelor prezente in mediere se garanteaza contractual.
As putea spune ca, in ultimul an, ca mediator, sunt asaltat de persoane celebre din politic , business ori din showbiz, cu probleme din cele mai diverse. Iar medierea are solutii pentru fiecare problema in parte.
Imi incepusem cariera in mediere sub auspiciile promovarii gresite a medierii de acum sase ani : “la mediator e mai ieftin “, iar pentru asta ma temeam ca voi fi solicitat de cei care nu isi permit un avocat.
Acum sunt “ mediatorul vedetelor “ si cred ca medierea in Bucuresti este recomandata de confidentialitate mai mult decat de pret.
Un alt argument pentru care medierea este solicitata este flexibilitatea mediatorului. In functie de intelegerea la care ajung cu partile implicate in mediere locatia nu trebuie sa fie oligatoriu biroul de mediator in care imi desfasor activitatea. Am incheiat conflicte prin mediere in sali de sedinte, in livinguri discrete, in birouri de firma si chiar in birourile unor avocati. Deasemenea pot tine sedintele de mediere dupaamiaza sau seara in functie de programul partilor aflate in mediere. Personal prefer sedintele de mediere dupaamiaza pentru ca partile aflate in mediere sa nu fie presate de timp in detrimentul tehnicilor de mediere.

De ce lumea mondena prefera medierea ?
Pentru ca medierea este solutia moderna, confidentiala, necostisitoare, rapida, si care se bazeaza pe respect fata de oameni !
Daca vrei sa afli mai multe despre mediere apeleaza la un mediator. Informarea despre mediere este gratuita.
Mediator Mustateanu – Bucuresti 2012.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns