Press "Enter" to skip to content

Mediator. Medierea = justitia simplificata

M P 0

Cum e cu medierea ? Cand doua parti sunt in conflict, acestea au nevoie de o a treia parte care sa dezamorseze starea de conflict a celor doua parti. Pesoana care intervine in conflict poate fi un judecator care sa intervina in conflict in baza legiilor sau un mediator care gestioneze conflictul in baza intereselor partilor, bineinteles fara sa se depaseasca cadrul legal.

Simplu si eficient. Mediatorul are solutia! Sedinta de mediere presupune discutii ale partilor conduse de mediator in asa fel incat pana la finalul sedintei de mediere se ajunge la un acord, o solutie cu care ambele parti sa fie de acord astfel conflictul initial luand sfarstit.

Mediatorul are solutia! Conflictele pot fi unele care sa aiba nevoie de autentificare notariala sau de o pronuntare judecatoreasca sau pot fi conflicte simple, intre colegi, membri ai aceleiasi familii, prieteni sau parteneri de afaceri.

Tu alegi ce iti doresti, ce este mai bine pentru tine . Poti merge sa angajezi un avocat sa deschizi o actiune in instanta, sa astepti termenele pe care o justitie superincarcata le poate da, sa platesti taxe de timbru si sa iti lasi destinul in baza unor legi facute de niste oameni, sau poti sa fii cel care hotaraste pentru sine, intr-o sedinta de mediere, in discutii libere, rapid, confidential si eficient.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum se poate rezolva prin mediere problema pe care o ai, poti cere o programare pentru informare gratuita oricarui mediator.

Mediator Mustateanu

(Visited 44 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns