Press "Enter" to skip to content

Mediator Bucuresti

M P 0

Odata cu venirea momentului 1 februarie 2013 mediatorii pun la punct diverse strategii menite sa asigure servicii de calitate in privinta sedintelor de informare obligatorie si sa creasca astfel sansele ca partile unei dispute sa accepte apoi medierea. Una dintre aceste strategii poate fi construirea unei echipe de profesionisti in mediere.

Delia Creteanu, unul dintre mediatorii care a inteles de mai multa vreme sa se dedice exclusiv acestei profesii, se afla in aceasta perioada in plin proces de coagulare a unui grup de mediatori, care sa colaboreze si sa lucreze ca o echipa, dupa principii similare si reguli comune asumate. Un prim obiectiv al aceste echipe, care va functiona in aceasta formula inceputa de la 1 februarie, este sa acopere toate solicitatile pentru informarea obligatorie privind medierea, pe parcursul fiecarei zile din saptamana, inclusiv in week-end, avand in vedere ca sunt multe persoane care doar sambata sau duminica pot veni la o sedinta de informare.

Pana in acest moment s-a stabilit un ”nucleu” al acestei echipe, format din Delia Creteanu, Elena Bara, Mihaela Dumitrache si Madalina Petrescu. Exista deja si alti doi mediatori care completeaza in acest moment nucleul stabilit: Mihaela Dumitru si Cristian Serban. Structura acestui grup va mai suferi insa modificari si dupa  1 februarie 2013,  in functie de cum vor evolua lucrurile si volumul de activitate dupa acest ”moment cheie”, asa cum il considera majoritatea mediatorilor.

In paralel cu stabilirea componentei echipei, se lucreaza si la procedurile dupa care se va ghida aceasta echipa, dar si la forma documentelor ce vor fi emise. Toata activitatea se va desfasura la o singura adresa, pentru o mai mare eficienta.

Strategia pe care mizeaza aceasta echipa de mediatori nu se rezuma doar la activitatea de informare obligatorie, ci urmareste ca, printr-o abordare profesionista si bine pusa la punct, sa convinga un procent cat mai mare dintre partile unei dispute de aleaga aceasta cale alternativa de solutionare si sa ramana la mediere.

Sursa:http://www.clubmediatori.ro/2013/01/15/mediatorii-cauta-strategii-castigatoare/?lang=ro

(Visited 50 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns