Press "Enter" to skip to content

Mediere Bucuresti – Mediatorii lucreaza si in perioada vacantei judecatoresti !

M P 0

Medierea este disponibila permanent. Asa cum stim, in perioada verii judecatoriile intra in vacanta judecatoreasca, iar procesele se amana pana in toamna cand activitatea se reia si odata cu ea si termenele lungi si procedurile riguroase. Conflictele aparute pe perioada verii de natura comerciala, dreptul familiei, mobing, malpraxis, protectia consumatorului, angajat-angajator etc, trebuie sa astepte pana cand se incheie vacanta judecatoreasca sau pot apela la mediere.

Mediatorii sunt disponibili pe toata perioada vacantei judecatoresti. In perioada vacantei judecatoresti ne putem rezolva conflictele numai prin mediere.

Rapid, simplu, eficient !

Este bine de stiut ca mediatorul poate gestiona eficient orice tip de conflict dar nu poate suplini integral lipsa functionarii judecatoriilor. Cu toate acestea, in perioada de vacanta se pot efectua demersurile ce tin de mediator urmand ca odata cu inceperea activitatilor in judecatorii sa se efectueze procedurile de legalitate, acolo unde este cazul.

Sunt tari in care medierea este formula permanenta de rezolvare a conflictelor civile nu doar in perioada vacantei judecatoresti. Judecatoriile se ocupa de eradicarea coruptiei, de procesele penale serioase si de spete de gravitate mare care depasesc nivelul de acoperire al medierii. Suprasoliciarea judecatoriilor nu exista, chiar daca nu sunt mai multi judecatori decat in Romania, iar casele de avocatura nu isi pierd timpul cu divorturi si somatii de plata, pentru ca se ocupa cu procese in care legea trebuie sa isi spuna cuvantul, cu consultata pentru companii si firme private, cu negocierea profesionista a contractelor pentru firmele pe care le reprezinta.

Prin urmare se poate, dar la noi adaptarea la modernism se faca putin mai greu.

Asadar, nu uitati : mediatorii sunt disponibili pe toata perioada vacantei judecatoresti. In perioada vacantei judecatoresti ne putem rezolva conflictele exclusiv prin mediere.

Rapid, simplu, eficient !

Mediator Mustateanu

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns