Press "Enter" to skip to content

Opinii despre mediere

M P 0

Justitia din Romania avea nevoie de o lege a medierii la nivelul legilor moderne, eropene. Medierea in Bucuresti este alternativa moderna, rapida, eficienta, la justitia clasica, greoaie si invechita cu un mare consum de timp, bani si nervi, neadaptata la cerintele societatii moderne. Solutiile integrative oferite de mediere sunt principalul pas de modernizare a sistemului juridic clasic construit pe valori medievale, distributive.

Experienta indelungata in profesia de mediator din Bucuresti m-a ajutat sa fiu martorul imbunatatirilor pe care medierea le-a primit de-a lungul timpului, a perceptie oamenilor, la inceput reticenti, si , in primul rand, a zambetului larg pe chipul oamenilor odata cu semnarea acordului de mediere dupa ce cu cateva ore inainte pe chip li se citea incruntarea.

Daca ati ajuns pe acest site probabil ca ati primit recomandarea de la un prieten al dumneavoastra, fost client al meu  si ca stiti de ce alegeti serviciile cabinetului de mediator in care imi desfasor activitatea .

Inainte de a alege sa ma contactati pentru programareaunei sedinte de mediere va recomand sa rasfoiti acest site, sa vizitati si blogul unde public periodic articole despre mediere si sa alegeti cu atentie.

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere nu ezitati sa contactati un mediator. Informarea despre mediere este gratuia comform legislatiei din Romania.

 

Mediator Petru Mustatanu  Bucuresti 2012

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns