Press "Enter" to skip to content

Probleme cu asociatia de proprietari/locatari ? Ati incercat sa le rezolvati prin mediere ?

M P 0

 

Medierea a fost in multe cazuri solutia optima, in egala masura pentru proprietarii de apartamanete in relatia cu asociatia de locatari/proprietari, dar si a administratorilor/presedintilor de asociatii de locatari/proprietari in relatia cu locatarii nemultumiti sau cu intarzieri la plata utilitatilor .

Daca acceptam ca medierea esta o alternativa, facila, utila, comoda si necostisitoare la instanta de judecata, atunci medierea este solutia pentru orice tip de conflict fie el si unul intre proprietar de apartament si asociatia de locatari/proprietari  .

Cum procedam ?

Cel mai simplu mod este sa sunam un mediator care ne explica pas cu pas fiecare etapa ! Informarea despre mediere este gratuita, tot ce este de facut este sa apelati la un mediator. Daca cititi acest text ati gasit mediatorul de care aveti nevoie. La rubrica contact gasiti telefonul la care raspunde mediatorul de care aveti nevoie.

Daca vreti numai sa stiti cum functioneaza medierea si doriti sa apelati mai tarziu la un mediator va pot spune ca medierea este implementata de legislatia din Romania si functioneaza foarte bine in Bucuresti ca forma simplificata a justitiei clasice.

Este bine sa va documentati despre mediere citind urmatoare postari :

In completare va spun ca de pe urma medierii nu are nimeni de pierdut, ca solutia la care se ajunge prin mediere va apartine, ca acordul de mediere este valid numai daca contine semnatura dumneavoastra, si ca odata cu inchiderea conflictului prin mediere se repara si relatia dintre partile ce trebuie sa convietuiasca si dupa conflict ceea ce este un mare castig avand in vedere ca o hotarare judecatoreasca defavorabila unei parti duce la ruperea relatiilor viitoare intre vecini, proprietar – presedinte de asociatie de locatari/proprietari sau viceversa.

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere apelati la un mediator. Informarea despre avantajele medierii este gratuita !

 

Mediator Petru Mustateanu Bucuresti 2012

(Visited 152 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns