Press "Enter" to skip to content

Tarife mediere promotionale

M P 0

Cu toate ca tarifele de mediere practicate de Biroul de Mediator Petru Mustateanu din Bucuresti sunt in toata perioada anului tarife de mediere decente, corecte, accesibile oricarui cetatean din Bucuresti , in perioada vacantei judecatoresti acestea vor fi reduse la jumatate. Tarifele de mediere promotionale oferite de Biroul de Mediator Petru Mustateanu sunt  parte a unei strategii de promovare a medierii in Bucuresti iar pentru volumul mare de solicitari estimate pe perioada promotiei, alaturi de mediatorul Petru Mustateanu va mai fi prezent un numar de cinci mediatori practicieni, dispusi sa isi ofere serviciile contra unor tarife de mediere promotionale  in perioada vacantei judecatoresti din acesta vara.

Biroul de Mediator Petru Mustateanu s-a impus in Bucuresti prin tarife mediere decente pentru servicii profesionale, rapide si de calitate, de foarte multi ani. Biroul de Mediator Petru Mustateanu se afla in topul mediatorilor cu cea mai mare rata de suscces din Bucuresti, avand un procent de acord ce claseaza biroul in primele locuri din Bucuresti privind raportul de acorduri incheiate prin mediere.

Daca ceea ce cautati este un mediator cu experienta in Bucuresti, ce practica tarife de mediere decente , va rugam sa va programati la o sedinta de mediere apeland unul din numere de telefon afisate la datele de contact prezente pe aces site.

Pentru a afla mai multe despre precedura medierii va recomandam urmatoare articole :

Sfaturi mediere

Onorariu Mediator Tarife mediere

Medierea obligatorie 2012

Ce fac atunci cand merg la mediator ?

Divortul prin mediere si interesul superior al copilului

Cat este onorariul unui mediator ?

Tarife divort prin acordul partilor prin mediere

Cum sa obtii maximul intr-un proces de mediere ?

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2012

(Visited 99 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns