Press "Enter" to skip to content

Teo Trandafir, vedeta mediator

M P 0

Teo Trandafir nu este o femeie care se teme de schimbări. După o carieră impecabilă în domeniul televiziunii şi un scurt mandat de deputat, „Oprah de România” schimbă macazul şi devine mediator.

Deşi încă joacă în serialul de succes al Pro-ului, „Pariu cu viaţa”, şi predă la o şcoală de televiziune, Teo s-a gândit să se reprofileze din punct de vedere profesional. Anul trecut, vedeta de televiziune a urmat cursuri de specializare pentru a deveni mediator, informează wowbiz.ro, iar în luna decembrie a obţinut atestatul.

Ce înseamnă mai exact să fii mediator? Începând de la 1 februarie, când va intra în vigoare Legea Medierii, oricine vrea să iniţieze un proces în instanţă va trebui să participe la şedinţe de informare privind medierea conflictului. Treaba mediatorului este să facă cele două părţi aflate în conflict să cadă la o înţelegere înainte să ajungă în instanţă.

Astfel, Teo, care s-a separat de curând de soţul ei, Constantin Iosef, va încerca să salveze căsniciile altora sau, cel puţin, să-i facă să se despartă în condiţii amiabile. Din poziţia de mediator, Teo va rezolva conflicte de muncă, certuri în familie şi scandaluri între vecini.

Mediator Teo Trandafir –  Teo Trandafir mediator

(Visited 52 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns