Press "Enter" to skip to content

Vizită Mediator la deținut

M P 0

Noi reglementări de vizită a unui mediator la detinuții din penitenciare:
Prin nota internă nr. 59897/20.08.2012 directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a stabilit că mediatorii sunt asimilați persoanelor cu atribuții oficiale, întrevederile acestora cu deținuții efectuându-se cu respectarea art. 47 și 49 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal. De la 1 februarie 2014 este aplicabilă Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, dar nou Regulament de aplicare a ei încă nu a fost adoptat.
Azi am solicitat MJ ca accesul detinutului la avocat, notar, executor, mediator sa fie prevazut expres in noul Regulament.

Sursa: Cristi Danileț, judecător.http://blog.mediatorbucuresti.org/mediere-bucuresti/vizita-mediator-la-detinut-reglementari/

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu -0768.511.900

(Visited 74 times, 1 visits today)

Comments are closed.